iso-27001
Iso 9001

Verbeter uw cyberveiligheid met een nieuwe subsidie en de expertise van i-Beheer®

In een wereld waarin digitale dreigingen voortdurend toenemen, is cyberweerbaarheid belangrijker dan ooit. Het beschermen van uw organisatie tegen cyberaanvallen biedt tal van voordelen: u vermindert het risico op datalekken, voorkomt financiële schade en zorgt voor continuïteit in uw bedrijfsvoering. Bij i-Beheer® hebben we de kennis en de middelen in huis om uw cyberweerbaarheid te toetsen en te verbeteren. Zo kunt u met vertrouwen uw digitale omgeving beschermen.

Subsidie voor cyberweerbaarheid weer beschikbaar

Om kleine bedrijven te ondersteunen bij het verbeteren van hun cyberveiligheid, is de subsidie voor cyberweerbaarheid opnieuw beschikbaar gesteld. Deze regeling biedt een unieke kans voor kleine ondernemingen om hun digitale veiligheid te versterken zonder dat dit volledig ten koste gaat van het budget.

Voorwaarden voor de subsidie

De subsidieregeling is gericht op bedrijven met maximaal 50 werknemers en een jaaromzet van maximaal 10 miljoen euro. De subsidie kan worden ingezet voor maatregelen zoals het laten uitvoeren van een cyberweerbaarheidsscan of het implementeren van beveiligingsoplossingen. Een belangrijk criterium is dat u een externe partij inschakelt om de maatregelen te laten uitvoeren, zoals i-Beheer®.

Hoe vraagt u de subsidie aan?

De subsidie Mijn Cyberweerbare Zaak kan eenvoudig worden aangevraagd via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).  Wij hopen dat deze regeling u stimuleert om na te denken over de veiligheid van uw IT-infrastructuur. i-Beheer® kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om uw organisatie beter te beschermen tegen digitale bedreigingen.

Heeft u interesse in een cyberweerbaarheidsscan of advies over de subsidiemogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, stuur een mail naar m.koerts@i-beheer of bel 0524-522252. Samen zorgen we ervoor dat uw organisatie veiliger is voor de toekomst.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved