iso-27001
Iso 9001

Pas op met mobiele apparaten in een hete omgeving

Tijdens de zomer en vakantieperiode nemen we onze mobiele apparaten graag overal mee naartoe. Het is echter belangrijk om te weten dat hete omgevingen gevaarlijk kunnen zijn voor deze apparaten. De batterijen in smartphones, tablets en andere gadgets zijn vaak lithium-ion batterijen, die gevoelig zijn voor hoge temperaturen. Bij oververhitting kunnen deze batterijen zelfs ontploffen, wat ernstige gevolgen kan hebben.

Hitte kan ook de levensduur van de batterij drastisch verkorten, de prestaties van het apparaat verminderen en interne componenten beschadigen. Schermen kunnen vlekken vertonen of tijdelijk zwart worden door extreme hitte.

Om je apparaten te beschermen, bewaar ze altijd op een koele, schaduwrijke plek en vermijd directe blootstelling aan de zon. Laat je apparaten nooit in een hete auto liggen, aangezien de temperatuur in een afgesloten auto snel extreem hoog kan oplopen. Vermijd opladen in de hitte, omdat dit je apparaat extra kan opwarmen. Schakel onnodige functies uit om de belasting van de batterij te verminderen en zorg voor goede ventilatie.

Met deze eenvoudige voorzorgsmaatregelen kun je zorgeloos van je vakantie genieten en je mobiele apparaten in topconditie houden.

Blijf veilig en geniet van je zomer!

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved